Twilight resume

Twilight - Isabella "Bella" Swan flyttar till sin Pappa i den lilla staden Forks (i staten Washington) när hennes mamma gifter om sig med sin yngre pojkvän Paul.
Bella har aldrig gillat Forks och tror inte att hon kommer att göra det nu heller, hennes första dag i skolan bemöts hon väl av alla killarna i skolan även ett få tal tjejer. under lunchen lägger hon märke till fem adoptiv syskon som är otroligt vackra, Bella lägger märke till den yngsta killen vid bordet, Edward Cullen.
nästa lektion så blir hon tvungen att att sitta brevid Edward som verkar hata henne, han sitter så långt från henne som möjligt och Bella fattar inte vad det är hon har gjort.
men hennes tankar förändra så han drar henne undan då en bil nästa krossar henne, men det underliga är att Edward stod mer än fyra bilar bort och på mindre än en sekund låg hon i hans armar.
Bella har teorior om vad Edward kan vara för enligt henne är han långt från mänsklig, hans utseende är gudomligt och han är väldigt snabb och väldigt annorlund.
till slut får hon sitt svar han är vampyr.
image2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0